Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Inspiracija

Crna sudopera, najlepši detalj u kuhinji

Autor Jasmina Glišić
Autor Jasmina Glišić

Od svih elemenata u kuhinji, domaćica najviše vremena provodi uz sudoperu. Zato posvetite dovoljno vremena izboru modela koji će vama doneti najveći vizuelni užitak i ulepšati vam sve kuhinjske poslove.

Izvor: Foto: Living4 Media

Ako birate novu sudoperu za svoju kuhinju, sigurno su među prioritetima njen oblik, veličina i kombinacija korita, ali ni njen dizajn i boja ne treba da ostanu zanemareni. Iskoristite mnoštvo materijala na tržištu i odaberite među njima onaj koji se najlepše uklapa u kompletnu kuhinju. U galeriji koja sledi, pogledajte i predloge za crnu sudoperu - možda pomalo neobično, ali i vrlo efektno rešenje.

Najprirodnije ova boja izgleda u modernim kuhinjama, uz ormariće jednostavnih linija i bez puno ukrasa. Međutim, i rustična kuhinja može da izgleda sjajno sa crnom sudoperom - ne zaboravite da su neke od prvih, starinskih sudopera bile od kovanog gvožđa! Ukoliko vas brinu fleke od kamenca i stalno čišćenje, možete se odlučiti za takozvane "podgradne" sudopere od rostfraja, tako da vizuelno dominira radna ploča koja prelazi preko ivica sudopere a koja može biti u crnoj boji.

Odlična je i kombinacija sa belim koritima i sjajnom, crnom pločom od mermera, a možda najatraktivnije izgledaju integralne sudopere sa radnim pločama u crnoj mat boji. U galeriji ćete sigurno pronaći najbolju kombinaciju za vaš novi kuhinjski kutak.

M. T.

Najbolje iz rubrike

Inicijalizacija u toku...